Friday, December 23, 2016

Nak Beli Vivix Murah?

Assalamualaikum w.b.t ...

Salam Jumaat semua....

Diharap semua baik sahaja ye. Kesihatan Cik Dee hari tidak berapa memuaskan. Maklumlah musim hujan kan...

Hari ini Cik Dee kongsi rahsia uollsss boleh beli Vivix dengan harga M.U.R.A.H πŸ˜†

Uollssss nak tahu ke?!

Caranya mudah sahaja, uolllssss wajib jadi AHLI SHAKLEE lah... 😁 Confirm dapat murah...

Berapa murahnya?






Ehehehehe...

Itu rahsia ahli Shaklee sahaja... Nak cuba? Isilah maklumbalas di link ini πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡



Okay? Cik Dee tunggu yer...

Wednesday, December 21, 2016

Vivix di Bentong Raub Karak

Assalamualikum w.b.t uolllsss

Apa khabar uollsss hari ini?

Ahaa Cik Dee nak cerita lagi yang kalau uolllsss teringin nak cuba Vivix yang terbaik sangat ini... Meh Cik Dee nak bisik-bisik mana nak cari Vivix di sekitar Bentong, Raub dan Karak...


Emm apa kata uollsss yang di Bentong, Karak atau Raub, ataupun yang berada di sekitar lebuhraya tu nak cari Vivix tu dail nombor ni :

0194060504


dan simpan, kemudian buka WhatsApp, refresh contact jumpa nama Cik Dee, klik la chat yer... Habaq terus je kat Cik Dee naaa... Inshaa Allah tiada halangan Cik Dee terus zasss hantar pada uollsss tau... πŸ˜‰

Simpan nombor ni ye....

0194060504

Monday, December 19, 2016

Sirap Ajaib Untuk Kurus

Assalamualaikum w.b.t semua...

Apa khabar uollsss?

Hari ini dalam kesibukan Cik Dee ni kan, πŸ˜‰ Cik Dee nak share rahsia kurus. Ahaaa siapa tak nak kurus kan? Tapi bagi Cik Dee bukan kecil besar tu jadi ukuran, yang penting sihat dan ideal...

Mesti stress kan kalau jarum penimbang tu macam nak terkeluar? Ehehehe.... ooppss jangan ada yang kecil hati pula ye...

Ini Cik Dee nak tayang testimoni ni haa....


Woww!!!!

20kg dalam masa 2 bulan tuu... Berbaloi tau! Badan sihat, kurus, KULIT SEMAKIN CERAH dan BERSERI...

Uollsss tak nak keee?

Macam mana Vivix buat macam ni? Hehehe...kan Vivix ni boleh membantu mengembalikan metabolisma sel badan kita. Kulit cantik pula kerana Vivix mampu membina sel baru menggantikan sel mati yang menyebabkan kulit kusam, hilang anjal dan kelihatan tua.

Jomlah cubaπŸ’

Mai WhatsApp Cik Dee lekaih...0194060504 😘

Friday, December 16, 2016

Pengedar Vivix Kawasan Bentong Raub Karak

Assalamualaikum w.b.t uolllsss

Pernah tak uollss dalam perjalanan bercuti, tiba-tiba terlupa sesuatu?

Alamak...Vivix I'ollsss tertinggal dalam refrigerator la pulakkk


Aha, mai Cik Dee nak habaq naaa... Kalau uollsss ada di sekitar

BENTONG-KARAK-RAUB


atau uollsss dalam perjalanan ke Pantai Timur, uolllss boleh la roger-roger Cik Dee yer...πŸ˜‰

Inshaa Allah Cik Dee cuba supply kat uollss...

Usah malu usah segan Whatsapp / Call / SMS Hotline : 0194060504 πŸ’œ

Cik Dee memang standby jer Vivix untuk uollsss πŸ˜‰

Uollss ada di kawasan selain yang Cik Dee sebut? Emmm jangan risau, uollsss contactbjer Cik Dee, inshaa Allah Cik Dee cuba kesan untuk uollsss SID mesra empayar Wahmillionair...

No worries laa😘


Wednesday, December 14, 2016

Harga Sirap Ajaib

Assalamualaikum w.b.t uollsss

Selama ini kan uoolllsss, Cik Dee duk cerita je hebatnya Vivix si sirap ajaib ini kan?

Hari ini mai Cik Dee

Monday, December 12, 2016

Bagaimana Nak Beli Vivix?

Assalamualaikum w.b.t uolllssss

Salam Maulidur Rasul ye...

Hari ini kan, Cik Dee nak cerita short and sweet jer boleh? 😊

Kalau uollsss ada yang berkenan nak beli Vivix, mudah aje...

Uollss buka Smartphone uollsss tu, dan add nombor comel Cik Dee ni :

0194060504

Lepas tu uollsss Whatsapp la Cik Dee.

Insya Allah uollss confirm order with payment sebelum 1 tghr, esok atau paling lewat lusa mesti sampai.... Ehehehe... Mudah jer kan...

Emm tapi kalau ada yang malu-malu nak WhatsApp Cik Dee boleh la klik klik je di sini.

Bagi yang duduk sekitar Bentong, Karak dan Raub, uollss nk request Cash On Delivery pun boleh...cuma deposit RM30 sahaja untuk Karak dan Raub, dan RM10 untuk Bentong (kira Cik Dee akan tengok kawasan lah kiranya....hihi

Deals?

Mai la order.

LIVE LIFE HEALTHY & HAPPY

*Maaf gambar tak dapat upload πŸ˜‚ Stress iollss tau!

Friday, December 9, 2016

Viviv dan Percuma

Assalamualaikum uollsss...

Apa khabar hari ini?

Cik Dee kan, hari ini nak share 1 rahsia ni kan kalau uollsss beli Vivix Shaklee yang jadi aebutan ramai ini...πŸ˜‰

Hehe simple je Cik Dee nak berceloteh kali ini...😎 Uolllsss semua kan, mesti suka dapat free-free ni kan? Ehehe...

Eehhh bukan Cik Dee nak bagi Vivix free tau...😜 (Tapi inshaAllah suatu hari nanti ada rezeki lebih, Cik Dee nak buat contest yang hadiahnya adalah VIVIX!!! yeayyy πŸ™Œ)

Sambung semula free gift yang Cik Dee nak habaq hangpa semua kalau hangpa beli Vivix ni.

Pertama : PERCUMA KEAHLIAN

Ini kalau uollss beli 2 botol Vivix, automatically uollss boleh free registered sebagai ahli tahu.... Banyaaaakkk sangat kelebihan jadi ahli Shaklee 😘 Trust me, you'll love this!

Kedua : PERCUMA KOS PENGHANTARAN

Haaa yang ni, siapa yang selalu beli barang online ni mesti sukaa sangat dengar free poatage ni kann...

Uollss beli jer 1 Vivix, confirm dapat free postage. Berapa berat sekali pun barang uolllsss...
Ehehe tapi dengan syarat penghantaran melalui Shaklee lah..πŸ˜‰ Tapi uollsss jangan risau, semua boleh diatur...terutamanya kalau uollsss beli dari Cik Dee atau pun geng empayar Cik Dee, atau pun uollss jadi ahli melalui Cik Dee.. 😁

Ehehe itu sahaja lah kisah Vivix dan Percuma 😁

Hallu hallu Cik Dee ye kalau nak order Vivix ni di ElleHotline 0194060504 yer..😘

LIVE LIFE HEALTHY & HAPPY

P/S: Maaflah yerr kalau uollsss tak nampak apa2 gambar...πŸ˜‚ Cik Dee tak dapat buat apa dah dengan line Internet kawasan Cik Dee ni...huhuhuhuuu

Wednesday, December 7, 2016

Tips Cepat Hamil

Assalamualaikum w.b.t. semua...

Ada yang sedang bercuti ke uollsss? Atau 'honeymoon' sekali lagi ker...πŸ˜‰ Haaa... Ini la antara tips untuk pasangan yang masih mencuba untuk mendapatkan zuriat yer...
Nak lagi tips? Teruskanlah baca sampai habis ye uollsss...😘

Hari ini Cik Dee nak ceritalah sedikit antara tips yang Cik Dee jumpa untuk cepat hamil...

Kesuburan biasanya dikaitkan dengan masalah kesihatan, pemakanan dan gaya hidup diri dan pasangan. Jadi untuk mengatasi masalah kesuburan ini, pertama sekali, uollsss perlu lah jumpa pakar bersama pasangan untuk mengetahui tahap kesihatan masing-masing.

Jika doktor atau pakar telah mengesahkan bahawa uollsss dan pasangan tiada masalah kesihatan, kemudian barulah boleh ikut dan cuba tips ini...

CUBA DAPATKAN BERAT BADAN IDEAL

KAWAL DAN UBAH GAYA PEMAKANAN

UBAH GAYA HIDUP SIHAT

KERAPKAN BERHUBUNGAN INTIM TERUTAMANYA KETIKA WAKTU SUBUR

JAUHKAN SITUASI STRESS 

LUANGKAN MASA BERCUTI DAN BERBULAN MADU

DOA DAN BERSERAH KEPADA YANG MAHA PEMBERI



Monday, December 5, 2016

Mana nak dapatkan Vivix?

Assalamualaikum w.b.t semua....

Lama sungguh Cik Dee tak update blog kan?

Beberapa entry sebelum ini pun tak berapa lengkap.. Maklumlah Cik Dee duduk jauh ke dalam sikit πŸ˜‚ huhuhuuuu..... Dan di pejabat pun line Internet agak bermasalah di musim-musim hujan ini.... Ampunkanlah kekurangan Cik Dee ni ye...

Kalau yang mngikuti Cik Dee mesti perasan dah banyak entry mengenai Vivix kan? Of course lah...sebab Cik Dee tahu ramai yang mungkin perlukan Vivix ini sooner or later, kan? Jadi, hari ini Cik Dee nak mudahkan uollss lagi ye, nak cerita mana uolllss boleh dapatkan Vivix ini. 




Cara pertama : 



Klik sahaja πŸ‘‰ Sirap Ajaib Shaklee πŸ‘ˆ

Uollss yang beli melalui link ini, dan perlukan khidmat nasihat bolehlah Whatsapp Cik Dee yer...sertakan bukti pembelian dengan screenshot invoice ke, bagi alamat penerima ke atau snap gambar kotak yang uollsss dapat masa terima Vivix tu... πŸ˜‰


Cara kedua : 



                                +60194060504


Haaa Whatsapp jer la Cik Dee yer... Siapa ada Telegram pun boleh πŸ˜‰  ,nanti Cik Dee tepek link. Nak SMS / Call pun boleh. Inshaa Allah kalau Cik Dee tak ada masalah Cik Dee reply...

Cara ketiga : 


Facebook Cik Dee : 
Page : 

 Haaa... Macam mana? Cukup tak maklumat yang Cik Dee bagi? Kalau uolllsss nak C.O.D di tempat uollss pun Cik Dee boleh usahakan cari untuk uolllsss... πŸ˜‰ Networking kami luaaasss...


Tapi kan...kat mana pun uolllsss beli, pastikan yang original dab melalui SID yang sah ye... Maksudnya yang boleh beri konsultasi terbaik kepada uollsss....




LIVE LIFE HEALTHY & HAPPY 😘